Teamet

Ida Hofman-Bang
Daglig leder og ejer af virksomheden. Ida har redet fra barnsben og har altid haft stor passion for heste.

Ida startede sin professionelle karriere hos Hans Jørgen Hoeck, Hesselhøj hestecenter. Her var hun ansat som rytter i 5 år. Tiden på Hesselhøj gav stor erfaring i håndtering og uddannelse af mange forskellige heste, på alle alders trin og uddannelses niveau. Ida fik igennem Hans Jørgen stor erfaring i klargøring af hopper til sadelkåring, Uddanelse af championats heste og stævne deltagelse.

Efter tiden hos Hans Jørgen, rejste Ida til Tyskland for at arbejde for H.K.H prinsesse Nathalie zu Zayn wittgenstein. Tiden i Tyskland var utrolig lærerig, her fik Ida indsigt i hvorledes man uddanner fra unghest, til færdig Grand Prix hest. Med indlevelse og passion gav Nathalie hendes unikke kundskab videre og Ida træner stadig efter hendes principper.Ida modtager undervisning af både Daniel Bachmann Andersen og Betina Jæger for fortsat at udvikle sin ridning og tage ved lære.

Ida har sejre og placeringer fra LA og til Prix St. George med over 70 procent.
Ida har vundet Blue Hors championat 5 gange og har haft 8 heste med til ungheste Championat i Herning. Hun har haft 5 heste med til Dansk rideforbunds championats finaler.

.Emma Gade Mouritzen
Emma er 17 år og kommer fra Thy og har arbejdet hos mig i et halvt år. Hun har selv uddannet hendes egen hest til MA. Hun er flyttet til Fyn for at arbejde fuldtid med heste.

Emma er ansat som rytter og hjælper mig med ride hestene. Hun er en flittig og meget talentfuld pige.

Emma hjælper med at tilride de helt unge heste og er igang med at samle en masse erfaring omkring livet som professionel rytter.

Jeg er utrolig glad for at Emma er i mit team.Trine Guldmann
Trine har arbejdet hos mig i over 3 år, og kender mig og mine heste ud og ind.

Trine er enormt pligt opfyldende, smilende og har et fantastisk tag på alle heste. Trine står for stald og pasning af vores heste.

Hun er med til stævner og holder hele vores hverdag kørende.