Teamet

Ida Hofman-Bang
Daglig leder og ejer af virksomheden. Ida har redet fra barnsben og har altid haft stor passion for heste.

Ida startede sin professionelle karriere hos Hans Jørgen Hoeck, Hesselhøj hestecenter. Her var hun ansat som rytter i 5 år. Tiden på Hesselhøj gav stor erfaring i håndtering og uddannelse af mange forskellige heste, på alle alders trin og uddannelses niveau. Ida fik igennem Hans Jørgen stor erfaring i klargøring af hopper til sadelkåring, Uddanelse af championats heste og stævne deltagelse.

Efter tiden hos Hans Jørgen, rejste Ida til Tyskland for at arbejde for H.K.H prinsesse Nathalie zu Zayn wittgenstein. Tiden i Tyskland var utrolig lærerig, her fik Ida indsigt i hvorledes man uddanner fra unghest, til færdig Grand Prix hest. Med indlevelse og passion gav Nathalie hendes unikke kundskab videre og Ida træner stadig efter hendes principper.Ida modtager undervisning af både Daniel Bachmann Andersen og Betina Jæger for fortsat at udvikle sin ridning og tage ved lære.

Ida har sejre og placeringer fra LA og til Prix St. George med over 70 procent.
Ida har vundet Blue Hors championat 5 gange og har haft 8 heste med til ungheste Championat i Herning. Hun har haft 5 heste med til Dansk rideforbunds championats finaler.

.Nanna Iversen
Nanna er rytter sammen med mig, og hjælper mig til dagligt med hestene.

Nanna er det mest flittige, ihærdige og heste kyndige menneske jeg længe har mødt. Hun forstår at sætte sig i hestenes sted, og de føler sig så trygge ved hende.

Nanna er ved at uddanne sin egen hest til MB og har et stort talent hvad angår ungheste.

Derudover er Nanna også helt fantastisk til mennesker, du møder hende altid med et smil og en hjælpende hånd.

Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg bare er super glad for at have en så stærk personlighed i mit team 👌😊Monika
Monika er kommet tilbage i stalden og det er vi så glade for.

Monika var min første ansatte og vi havde 4 gode år sammen på Middelfart. Nu er hun tilbage og gør et kæmpe stykke arbejde hver dag.

Monika er et rigtigt heste menneske og formår at se alt og opdage alt 🙏😊