Teamet

Ida Hofman-Bang
Daglig leder og ejer af virksomheden. Ida har redet fra barnsben og har altid haft stor passion for heste.

Ida startede sin professionelle karriere hos Hans Jørgen Hoeck, Hesselhøj hestecenter. Her var hun ansat som rytter i 5 år. Tiden på Hesselhøj gav stor erfaring i håndtering og uddannelse af mange forskellige heste, på alle alders trin og uddannelses niveau. Ida fik igennem Hans Jørgen stor erfaring i klargøring af hopper til sadelkåring, Uddanelse af championats heste og stævne deltagelse.

Efter tiden hos Hans Jørgen, rejste Ida til Tyskland for at arbejde for H.K.H prinsesse Nathalie zu Zayn wittgenstein. Tiden i Tyskland var utrolig lærerig, her fik Ida indsigt i hvorledes man uddanner fra unghest, til færdig Grand Prix hest. Med indlevelse og passion gav Nathalie hendes unikke kundskab videre og Ida træner stadig efter hendes principper.Ida modtager undervisning af både Daniel Bachmann Andersen og Betina Jæger for fortsat at udvikle sin ridning og tage ved lære.

Ida har sejre og placeringer fra LA og til Prix St. George med over 70 procent.
Ida har vundet Blue Hors championat 5 gange og har haft 8 heste med til ungheste Championat i Herning. Hun har haft 5 heste med til Dansk rideforbunds championats finaler.


.

Katrine Horne Nielsen
Katrine er vores Hestemanager elev og har været i lære hos mig siden januar 2022.

Hun har et kæmpe engagement indenfor sit fag og bruger hver dag på at udvikle sig.

Katrine arbejder til dagligt med tilridning, samt håndtering af de unge heste. Hun har erfaring med heste i alle aldre, og gør hvad hun kan for at hver enkelt hest får en god oplevelse under rytter.

Katrine møder altid med et smil og står klar med en ekstra hånd til dem, der har brug for den.

Katrine er virkelig god til at sætte sig i hestens sted og giver sig god tid til hver enkelt hest.

Katrine er meget passioneret og detalje orienteret.


Amalie Thorgrimson
Amalie har været en del af teamet siden april 2022.
Amalie har haft egen pony/hest i 17 år, og har på sin nuværende hest redet MB-niveau.

Her på stedet rider Amalie både de unge heste samt salgshestene. Hun er engageret og passioneret i arbejdet med hestene, og vi er derfor glade for at have Amalie som en fast del af teamet.

Amalie er en meget fin rytter, som sidder godt på hestene og er dygtig til at fremvise på videoer og til kunder.