Picota

Picota er en Bronzemedalje hoppe, efter Blue Hors Zack.

Hun var som 4 års udtaget til finalen for 4 års heste i dansk rideforbunds championat for ungheste. Derudover har hun sejre i la1 med op til 76 %. En hoppe jeg har store forventninger til som fremtidig konkurrence hest.
Hun er ejet og avlet af Niels Linnet og Joan Mathisen.

Brandtbjergs Etoile

Brandtbjergs Etoile er en 5 års hoppe efter Blue hors Erlando. Hun har vundet Blue hors championat som 4 års og var samme år også udtaget til finalen for 4 års heste i dansk rideforbunds Championat for ungheste. Hun har vundet og været placeret i la1. Hun er ejet og avlet af Erik og Anette Buhl, stutteri brandtbjeggård.

Aagaardens Lianne
Lianne er 9 år, sølv medalje hoppe og efter Krack C. Lianne har været min partner siden jeg red hende til hendes hoppe kåring som 3 års. Siden hen har jeg uddannet hende til S dressur. Vi har deltaget i ungheste championat i Herning og vi blev udtaget som 1 reserve til UVM for 7 års heste. Hun er ejet og avlet af Hanne Aagaard, stutteri Aagaarden.

Miss universe
Miss er 10 år, sølv medalje hoppe og efter Milan. Hun går S dressur med placeringer i Prix st. Georg på landsplan. Miss har været i stalden siden 2014. Miss er nu blevet sat i avlen og har i foråret 2019 givet mig det skønneste hoppe føl efter Donkey Boy.

Isaura

Isaura er en 6 års hoppe efter Johnson. Hun har sejre og placeringer i alle la klasser. Hun er ejet og avlet af Hanne Opstup.

Ninotchka
Ninotchka er en RDH hoppe på 8 år. Vi har haft hende i arbejde siden december 2015. Hun er blevet placeret og har vundet la med over 70 % og har vundet 5 års championats kvalifikation med 8,3 i snit. Hun har vundet MB med over 70 procent. Hun er ejet og avlet af Niels Linnet og Joan Mathiesen

Le pomerol
Pomerol er 12 år og han er efter Loudini. Han går S dressur med sejre og placeringer i Prix st.Georg på landsplan. Pomse har været i stalden siden august 2015. Han er ejet af Taia Veng Steffensen